Što klijenti kažu o nama

 • Ivana Belić- Studio ZonaAko tražite profesionalni pristup, motiviranost i ljubav prema poslu onda dalje od Studia Zone ne trebate tražiti. Uz to što su nam ponudili rješenja za svaki naš problem i dali odgovor na svako postavljeno pitanje pokazali su i visoku razinu strpljenja pošto smo pred njih stavili nebrojeno puno zadataka. Dostupni u svakom trenutku, ljubazni i promptni u rješavanju svake situacije ono je što nam je pomoglo da se danas možemo pohvaliti odličnom web stranicom koja ostvaruje zavidne rezultate u virtualnom svijetu. Studio Zona pokazala nam se kao istinski, a ne samo deklarativni partner što je danas najvažnija stvar u poslovanju. Partnerski odnos prije svega.

  http://regea.org/Ivana Belić - glasnogovornica, REGEA regionalna energetska agencija

 • Anisija Podrug - Studio ZonaVeć duži niz godina surađujem sa Studio Zona timom. Inovativni su, uvijek dolaze s novim i svježim idejama kako i na koji način poboljšati uslugu same teretane te zadovoljiti klijente. Problemi se rješavaju odmah bez odugovlačenja i uvijek se traže najefikasnija rješenja. Članovi Studio Zona tima ulažu bez zadrške svoje sposobnosti i slobodno vrijeme ne bi li svojim klijentima pružili zadovoljavajuću uslugu jer je to tvrtka koja ne gleda samo na financijsku korist…..ljubaznost, vedar osmijeh i dobra srca koja vode tvrtku čine našu suradnju već dugo uspješnom i ugodnom.

  california-gym.hrAnisija Podrug - vlasnica California Gym Split

 • Miro Bogdanovic - Studio ZonaVeoma smo zadovoljni suradnjom sa Studio Zona timom. Profesionalni i brzi, uspješno su razriješili naš zahtjev zamjene jedne web tehnologije s drugom (WordPress umjesto Joomle). Sav materijal (tekstovi, slike, e-mailovi) od 8 godina našeg poslovanja bez problema je prebačen i prilagođen novom web sajtu, a to je obavljeno u dogovorenom vremenskom roku. Komunikacija je bila ljubazna te ih toplo preporučujemo za suradnju svima kojima je potreban kvalitetan, funkcionalan i moderan web sajt.

  skmer.hrMiro Bogdanović - predsjednik udruge SKMER

 • Diana Bezic - Studio ZonaSlobodna sam preporučiti Studio Zona za izradu web stranica. Jako mi se sviđa što ne nameću svoje ideje već strpljivo saslušaju želje naručitelja, a ukoliko ima dilema, ponude inovativna rješenja. Ipak, najvažnije mi je što se drže dogovora i poštuju zadane rokove, a spremno prihvaćaju i nove izazove. Svaki njihov rad je unikatan, čak kad se radi o srodnoj djelatnosti, nema kopiranja. Ukratko: profesionalni, brzi, korektni, uvijek dobro raspoloženi i dostupni. Toplo ih preporučam svima jer su uistinu pravo osvježenje!

  ferienwohnung-dalmatien.ptscro.com
  Diana Bezić - vlasnica Apartmana Ivka

 • Kristijan Friljuzec - Studio ZonaProfesionalnost, stručnost i sve u zadanim rokovima te odlična asistencija nakon što je stranica gotova je ono što najbolje obilježava moju poslovnu suradnju sa Studio Zona timom. Njihova predanost poslu nadilazi samu izradu stranice već obuhvaća i dio kako da se rješenjima na stranici poveća profitabilnost tvrtke. I to sve za vrlo razumne novce te ih zbog toga toplo preporučujem.

  rockermoto.comKristijan Frljužec - vlasnik Rocker Motorcycle Rental