Postignite prepoznatljivost i bolje online pozicioniranje uz Studio Zona tim

SVE ŠTO TREBATE NA JEDNOM MJESTU

Inovativni dizajn

Kreativna rješenja pomoći će u stvaranju i nadogradnji Vašeg brenda. Za Vas ćemo stvoriti jedinstven vizualni identitet i izraditi web stranicu.

Kreativno pisanje

Bez dobrog sadržaja nema ni dobrog pozicioniranja brenda. Naš kreativni tim Vašem će brendu dati priče koje ga prate.

Pouzdano održavanje

Sigurnost, brzina i backup u virtualnom svijetu važnu su kako biste osigurali sve što radite, proizvode koje prodajte i usluge koje nudite. Uz nas možete mirno spavati.

Digitalni marketing

Kontinuirano oglašavanje je ulaganje u budućnost Vašega brenda. Optimiziranim vođenjem svih digitalnih ulaganja pomažemo Vam da dobijete vrijednost više.

Offline marketing

Tradicionalni načini oglašavanja nisu za nas stranci i uz online ne zanemarujemo ni dobri stari offline. Tisak, plakati, letci – sve na jednom mjestu.

Video marketing

Video je danas imperativ bilo da je riječ o oglašavanju ili kreiranju sadržaja za Vaše stranice. Animirani video uraci s narativom i za Vas kreiranom glazbenom podlogom.

Što možete očekivati od nas?

KVALITETU

Naše reference i iskustva naših klijenata govore za nas. Kvaliteta je ono što nudimo i iza čega stojimo. Standard kojeg ne napuštamo.

POUZDANOST

Dogovoreni poslovi bit će izvedeni u planiranim rokovima, bez dodatnih nenadanih troškova i po Vašim uputama i željama.

BRZINU

Brzina je naša glavna odlika, jer vrijeme u kojem živimo ne dozvoljava ni Vama ni nama gubitak vremena na čekanja i odugovlačenja.

SIGURNOST

Sve što se dogovorimo isporučimo. Vašim stranicama kao i kvaliteti sadržaja kojeg isporučujemo osiguravamo maksimalnu sigurnost.

DOSTUPNOST

Naš tim dostupan Vam je svaki dan za vrijeme trajanja zajedničkog projekta. Komunikacija i timski rad nama su na prvom mjestu.

KONTINUITET

Tu smo za Vas i nakon dovršetka projekta za praćenje i analizu podataka, održavanje stranice, kreiranje i dodavanje novih sadržaja.

Kontaktirajte nas

Scroll to Top